Длинные

В цiй категорii 2 товарiв
Рейтинг:
5
Оценок:
14
Showing 1 - 2 of 2 items

Хочете, щоб ваш магазин відвідували не тільки молоді особи, але і солідні бізнес-леді? Тоді вам сподобається наша пропозиція - вечірні сукні до підлоги! Такий гардероб вибирають високі, статні красуні, якими, на щастя, багата українська земля.

Довга вечірня сукня

Ми не просто пропонуємо купити плаття в підлогу. Ви купуєте товар від виробника, а це значить крім знижки та інших приємний бонусів, отримуєте гарантії від фабрики!

Вечірні сукні до підлоги: як не втратити привабливості в закритому вбранні?

Ми прекрасно розуміємо, що таке вбрання доречний на урочистих заходах із суворим дрес-кодом, але чому б нам ні поекспериментувати. Наприклад, взяти легке шифонове плаття в підлогу, гарний настрій, і поєднати цей дует з побаченням в літньому кафе. А можна зробити ще простіше - надіти літній подовжене плаття на прогулянку з коханим по вечірнім вуличками Одеси. Чудова картина, в якій всі деталі підійдуть один одному, ніби шматочки одного великого пазлу.

Купуючи сукні до підлоги від виробника, ви отримуєте унікальну можливість розпоряджатися всією лінійкою продукції - від традиційних нарядів, до ексклюзивних фасонів, створених у співпраці з видатними українськими модельєрами.

Вечірні сукні: маленький секрет для великих дам

Як ви вже здогадалися, секрет полягає в тому, що такий фасон відмінно підходить для жінок, які мають пишними формами. Подовжене вечірню сукню згладжує силует, що не обтягуючи там, де це протипоказано.

Зацікавилися пропозицією про покупку? Почніть формувати замовлення прямо зараз, використовуючи розгорнуту систему підбору товарів.



Для просмотра оптовых цен
необходимо зарегистрироваться
или войти
Сделай заказ
в течение 3-х дней

после регистрации и получи
скидку на розничную покупку

10%
Регистрация/вход
Получить каталог

Спасибо за запрос каталога, каталог придет в течение 3 минут

закрыть